Finațele – o necessitate indispensabilă într-o lume bazată pe o planificare bugetară strictă

planificare bugetară strictă
planificare bugetară strictă

Dacă toate lucrurile ar fi perfecte, afacerea dvs. ar avea întotdeauna bani suficienți care ar proveni din vânzarea de bunuri și servicii pe care la rîndul lor i-ați folosi pentru a plăti operațiunile effectuate zilnic. Finanțarea afacerilor este importantă în evaluarea capitalului, deoarece vă oferă instrumentele și informațiile necesare pentru a evalua cîți bani ați avea nevoie și cea mai bună modalitate de a obține acest lucru.

O afacere fără o planificare strictă a bugetului riscă să se confrunte cu o serie de probleme financiare. Pe de altă parte, o afacere care elaborează obiective de afaceri pe termen scurt și lung, prin crearea unui plan de afaceri detaliat, poate crea o foaie de parcurs pentru succesul financiar și oportunități de extindere. Dacă acesta este scopul tău, atunci fără îndoială video prezentarile de mai jos o să-ți fie de folos.

Într-o lume unde se consumă tot mai mult și mai mult fiecare din noi dorim să încercăm să economisim avînd cheltuieli cît mai minimaliste. Dacă vă întrebați de este posibil așa ceva, atunci veți găsi răspunsul în acest video. Autorul lui ne asigură că totul e posibil, dar este necesar de a ne stabili anumite scopuri legate de finațele noastre. Trebuie să decidem dacă dorim cu adevărat să economisim sau doar ne amăgim cu iluzii.

Pentru a avea cheltuili minime și a reuși să economisești trebuie să fii gata să renunți la confort sau la alte lucruri care iau mult consum. Televiziunea astăzi mereu ne îndeamnă să cheltuim tot mai mult, reclama e cea care ne crează acel sentiment fals de a duce lipsă sau de a avea nevoie de anumite lucruri. Atunci cînd ne dăm seama că acesta este un mit și o amagire, daor atunci vom renunța la numeroase cumpărături ce vor avea drept consecință economisirea finațelor personale. Și nu în ultimul rînd trebuie să reevaluăm viziunea noastră cu privire la finanțe și influența lor asupra noastră. Dacă vom face acest lucru, atunci vom vedea schimbarea și cît de mult vom economisi.

Salvați video pentru a vizualiza mai tîrziu cu YouTube Video Downloader de la SaveFrom.Net

Atunci cînd planifici să pornești o afacere de start-up, va trebui să ai deja un plan al afaceri unde vei include și partea de buget. Această secțiune este cea mai plictisitoare și de multe ori majoritatea persoanelor chiar renunță la ideea de afacere din cauza ei. Deci va trebui să completezi 2 pagini.

Prima pagină este este foaia Start-up-ului, veți observa că există câteva categorii aici, prima categorie fiind numele și % de apartenență. Este important de menționat această informație pentru că există în principiu două tipuri de finanțe, există creanțe și există capitaluri propria. Dacă există investitori în compania dvs. aceasta înseamnă că ei dețin un număr de acțiuni în compania dvs. Mai departe e necesar să stipulați câți bani veți investi de fapt în afacerea pe care doriți să o inițiați. Nu uitați că în acest spațiu veți include orice tip de investiție, cum ar fi chiar suma costului mașinei dvs. pe care aveți de gînd s-o folosiți în afacere. 

Un alt cîmp este investiția totală a acestor două linii și apoi alte două domenii pe care ați putea sau nu să le finalizați la această etapă, de exemplu, dacă aveți un împrumut bancar sau o linie de credit de la o bancă. Următorul, desigur, este investiția totală în Startup, aceasta reprezintă totalul finațelor pe care deja le-ați investit în companie. Tot așa, următoarele cîmpuri te va ajuta să completezi orice tip de investiții posibile, cum ar fi imprimarea, campanie publicitară sau chiar dacă planificați să va duceți clienții la un centru de relaxare sau distracții. Completînd toate aceste cîmpuri veți vedea că nu este atît de dificil să planifici finanțele afacerii dvs.